sonsoreret-indhold

-Faktureringen var rigtig træls. Vores bogholder udefra skulle altid hjælpe, og der var mange vinduer, man skulle igennem for at få systemerne til at snakke sammen.

Det var tungt, fortæller Erik Egelund Jensen fra Philipsdal Maskinstation, der nu har fået en lettere hverdag via CustomOffice.

-Det er sjældent jeg er positiv over noget, men det her system er brugervenligt. Også selvom man ikke kan IT. Nu kan jeg selv skrive regninger bare ved at trykke på en knap, tilføjer Erik Egelund Jensen.

Han ejer Philipsdal Maskinstation sydvest for Randers. Han arbejder selv som planteavler og har derudover to hovedområder: En selvkørende gyllevogn med plads til 25.000 liter gylle, og presning af halm som de kører til varmeværker. De er 4-5 ansatte hos Philipsdal afhængig af sæsonen, og de kører så langt væk som til Djursland.

Erik og hans kollega besøgte tilbage i 2018 Hotel Eye i Herning, hvor CustomOffice præsenterede deres system. Da de kørte derfra, var de enige om, at det lige var dyrt nok for dem. Men efter et år mere med omstændelig fakturering, hvor de samtidig havde hørt om andre med gode erfaringer med systemet, valgte de at slå til.

Philipsdal Maskinstation skiftede i januar 2020 til både CustomOffice og økonomisystemet e-conomic samtidigt, og det er gået rigtigt godt.

Hvis man spørger Erik om hans bedste råd til andre maskinstationer, så lyder det prompte:

-De skal bare springe på! Du kan altid ringe til dem, hvis der er noget, der ikke fungerer. Der er aldrig noget bøvl, og det tager ingen tid for dem at rette noget. Jeg ved ikke, om det er fordi de er flinke eller om det simpelt hen bare er rigtigt let at rette i det system - men du ringer bare!

Med Landbrugsstyrelsens markkort kan alle finde vej

Det nyeste tiltag i CustomOffice sikrer, at man let kan finde vej til marken. Således er der skabt en direkte forbindelse til Landbrugsstyrelsens markkort, så man nemt og hurtigt kan finde alle danske marker direkte i systemet.

rich-media-1

Med søgefunktionen i CustomOffice kan man få alle marker under den registrerede virksomhed vist, og man kan endda se det rette antal hektar samt hvilke afgrøder, der er registreret på de pågældende marker. Databasen er et opslagsværktøj, som gør det let at navigere mellem marker og afgrøder.

Hvis din kunde er oprettet, så er du få klik fra at importere deres markkort. Ellers skal du bare taste CVR-nummeret ind, og så finder systemet automatisk marknummeret ved at slå det op i Landbrugsstyrelsens online kort.