Abonnementsartikel

DeLaval har foretaget yderligere investeringer for fremtidens løsninger inden for mælkeproduktion og service ved at overtage Milkrite InterPuls fra Avon Rubber.

- Vi er stolte over at kunne byde velkommen til Milkrite InterPuls i DeLaval Group. Milkrite InterPuls er en meget succesrig virksomhed med et stærkt brand og er anerkendt af mælkeproducenter verden over, siger siger Joakim Rosengren, President & CEO i DeLaval.

Handlen mellem de to parter er betinget af godkendelse fra relevante konkurrencemyndigheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Milkrite InterPuls vil blive kørt som et selvstændigt firma i DeLaval organisationen, dog vil Craig Sage, administrerende Direktør i milkrite InterPuls, rapportere direkte til mig, siger Joakim Rosengren, President & CEO i DeLaval.

Malkepladsløsninger

Milkrite InterPuls er en global ledende virksomhed, der leverer komplette malkepladsløsninger til mælkeproducenter verden over med det formål at forbedre hver enkelt mælkeproduktion. Milkrite | InterPuls vil fortsætte sin langsigtede strategi med samme ledelse, organisation, brand og kanaler til markedet.

- Milkrite | InterPuls har været en vigtig del af Avon Rubber i flere år, dog synes bestyrelsen, at det nu er det rigtige tidspunkt at sælge virksomheden. Vi tror på, at milkrite InterPuls under det nye ejerskab får mulighed for fortsat at blomstre og vokse i fremtiden, siger Paul McDonald CEO i Avon Rubber.

- Vores vision er gøre bæredygtig fødevareproduktion til en reel mulighed. Som et firma, der bygger på innovation, arbejder vi konstant på at finde måder, vi kan hjælpe vores kunder, mælkeproducenter, til at gøre mere med mindre ved at levere verdensførende malkeudstyr og løsninger, skriver DeLaval i pressemeddelelsen.

I dag har DeLaval 4.500 medarbejdere og aktiviteter i mere end 100 lande. DeLaval er en del Tetra Laval Group.