I år bliver årets svinekongres udsendt i live-indslag på tværs af landet med mulighed for webinarer hjemmefra.

I år kan vi desværre ikke ses til Svinekongres, som vi plejer. Men du skal ikke snydes for hverken årsmøde, faglige foredrag, netværk eller gensyn. Derfor samles vi i år i seks forskellige byer den 20. oktober til "Viden på tværs", skriver Seges Svineproduktion.

- Fra et tv-studie styrer vi slagets gang, deler viden og sender live-indslag på tværs af landet. De efterfølgende tre dage, den 21. - 23. oktober, kan du deltage i online webinarer hjemmefra om eftermiddagen, skriver Seges.

Svinekongressen bliver streamet live hele dagen den 20. oktober. Så man nemt være med fra frokoststuen, kontoret - eller hvor det lige passer ind i arbejdsdagen.

Masser af faglig viden

Den 21. - 23. oktober kan du deltage i online webinarer hjemmefra om eftermiddagen. Du kan vælge de webinarer, der interesserer dig mest i det store program, som spænder vidt og går i dybden med en lang række aktuelle emner, skriver Seges.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Programmet for den 20. oktober og de tre efterfølgende eftermiddage med webinarer er klart i august. På det tidspunkt kan man også tilmelde sig.

Der er et begrænset antal pladser i de seks byer, så når tilmeldingen åbner, gælder det om at være hurtig, hvis du vil være sikker på en plads. Det er først til mølle.