Den danske importør af Maschio, MO Implements, kan nu levere de populære Giraffa multiklippere i en lettere udgave tilpasset traktorer i effektintervallet 40-80 hk

På mange bedrifter er den mindre og måske også ældre traktor, der anvendes til at trimme græs og hegn langs veje og markskel.

Disse traktorer har ikke altid den fornødne liftkapacitet og stabilitet til at kunne håndtere de store Maschio Giraffa multiklippere.

Derfor introducerer MO Implements nu Giraffa L, der er en lettere variant af de velkendte Giraffa-modeller. Lige som de større modeller kan Giraffa L også arbejde både bag efter traktoren og sideforskudt i forhold til traktoren.

Klipperen kan desuden vinkles både over og under vandret, og er derfor ideel til at klippe græs på både grøftekanter og skråninger ned mod vandløb.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Udnytter de mindre traktorer

Når Maschio Giraffa L løftes til lodret, kan den også anvendes til at trimme buske og gren, der breder sig ud fra skel og læhegn. Giraffa L leveres i arbejdsbredder på 149, 164 og 184 centimeter.

Den leveres desuden i to varianter med enten udvendig eller indvendig transmission.

- Med de nye modeller har vi muligheder for at udnytte de mindre traktorer, som der findes på rigtig mange landbrug, og mange gange er det også lettere at komme rundt med en lille tohjulstrukket traktor. Selv om den nye klippere er lettere er de stadig monteret med kraftige hammerslagler og kan knuse grene med en diameter på op til 60 millimeter, siger Hans Peter Villadsen, MO Implement.

Med de nye modeller tilbyder MO Implements nu Giraffa multiklippere til traktorer i effektintervallet 40 til 200 hestekræfter.