Abonnementsartikel

Det er nu muligt at få en trinløs transmission i den knap så tekniske 6M-traktor-serie fra John Deere.

Selvom 6M-serien ikke er en traktor-serie med de store tekniske landvindinger, så har John Deere netop præsenteret trinløs transmission til 6M-serien.

Der er tale om samme AutoPowr-transmission, som kendes fra de øvrige John Deere-traktorserier, og Philippe Steinmann, som er marketingchef for traktorer hos John Deere fortæller, at man har haft et behov for en trinløs transmission i 6M-serien:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Nogle vil gerne have den trinløse transmission, men har ikke behov for eksempelvis elektriske olieudtag og lignende, og derfor er vi glade for, at vi nu kan lancerer den trinløse AutoPowr-transmission i 6M-serien.

Autostyring fra hjørnestolpen

Mens den trinløse transmission er velkendt i John Deere regi, så lancerer John Deere nu en helt ny måde at håndtere autostyring på i den nye 6M-serie.

rich-media-2
Autostyringen i de små 6M-serie kan vælges at styres fra højre A-stolpe. Foto: John Deere.

- I stedet for at have et stort display til at køre autostyring i, så tilbyder vi nu at holde det på et meget enkelt niveau, med autostyring i højre A-stolpe, fortæller Philippe Steinmann om det nye AutoTrac Corner Post Display.

- Det eneste krav er faktisk bare den gule John Deere antenne på taget, når først 6M-serien bestilles i en udgave, som er forbredt for autostyring.