Albertus Kloosterman har netop overtaget stillingen som kommerciel direktør hos Kramp efter Allan Pedersen.

Efter at have arbejdet hos Kramp siden 2015 har Allan Pedersen besluttet at søge nye udfordringer og fratræder derfor sin stilling som Kommerciel Direktør i Danmark for at fortsætte sin karriere i en kommerciel direktørstilling uden for Kramp. Allan vil fortsat arbejde for Kramp indtil medio juli, skriver Kramp i en pressemeddelelse.

- Jeg er rigtigt glad for at have været en del af den store transformationsproces fra Grene til Kramp, som vi har gennemført over de seneste 5 år, inkl. navneskiftet i 2017. Det har været en spændende og udviklende rejse for hele organisationen, og det har for mig været en fornøjelse at arbejde med et så engageret team, der i den grad har formået at gennemgå de mange forandringer og komme styrket ud på den anden side. Det har til tider været udfordrende for mange, men samarbejdet og sammenholdet har givet os styrken til at gennemføre forandringerne. Der skal også lyde et stort tak til alle vores kunder for et godt samarbejde, siger Allan Pedersen.

- Jeg vil gerne takke Allan for hans bidrag til Kramp gennem årene og for vores tætte samarbejde. Jeg ønsker ham alt godt fremover. Vi er samtidig glade for at kunne meddele, at vi har fundet Allans afløser, som faktisk allerede er en del af Kramp-familien, siger Reinier Slöetjes, Regional Sales Director i Kramp.

Albertus Kloosterman tiltrådte stillingen som Kommerciel Direktør for Kramp Danmark den 1. juni 2020 og er allerede et velkendt ansigt i Kramp.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Albertus har arbejdet for koncernen siden 2011, først som Sales Director for Rusland og senest som ansvarlig for Sales Excellence i koncernen. Albertus kommer oprindeligt fra Holland og flytter til Danmark med sin kone og deres to børn.

- I min tid i Rusland fik jeg mange danske venner, som også arbejder i Rusland, særligt inden for landbrugsområdet. Jeg synes, vi har en masse fælles værdier, så som at arbejde hårdt og være jordnære. Men der er også forskelle. At forstå disse forskelle og være i stand til at tilpasse sig dem og samtidig lære det danske sprog vil være mine personlige mål for den kommende tid.

Rustet til fremtiden

Kramp Danmark er den største aktør inden for reservedele og tilbehør til landbrugssektoren og står stærkt med en professionel organisation, som er klar til fremtidens udfordringer.

- Kramp har, ligesom så mange andre danske virksomheder, de sidste måneder været påvirket af situationen med covid-19, hvor store dele af de ansatte har arbejdet hjemmefra. Vores organisation og vores beredskab var klar fra dag 1, så vi sikrede, at vores kunder ikke mærkede forskel på vores tilgængelighed og service på telefonerne. Dette vidner om et topengageret team med en agil og forandringsparat kultur. Kramp står stærkt, både i markedet og økonomisk, og med de massive investeringer, vi har foretaget i blandt andet digitalisering, står vi også stærkt i fremtidssikringen af virksomheden. Vi er lige på trapperne med lanceringen af en helt ny webshop, og Maykers-platformen er ligeledes ved at blive implementeret i markedet. Jeg er både glad for og stolt af alt det, vi har opnået og implementeret i de 5 år, jeg har været i virksomheden, og det er derfor med en god mavefornemmelse, at jeg nu giver stafetten videre til Albertus, siger nu tidligere kommerciel direktør, Allan Pedersen.

- Danmark er et af Kramps største markeder, og jeg greb chancen for at blive en del af det danske team med begge hænder. Sammen med mine nye Kramp-kollegaer ser jeg frem til at fortsætte den fantastiske rejse, som Allan har startet. Som nævnt tidligere er der sat mange projekter i gang, og når vi når 2. halvår af 2020, vil vi kunne levere en forbedret værdi for vores kunder. Sammen med bidraget fra det danske team og backup fra Kramp er jeg overbevist om, at vi har en lys fremtid foran os, slutter Albertus Kloosterman.