Iben Krog Rasmussen, direktør i tænketanken Frej, blev på den ordinære generalforsamling i Danish Quinoa Group, indvalgt i bestyrelsen. Iben Krog Rasmussen er uddannet Cand. scient pol fra Københavns Universitet, men er kendt for hendes store engagement i Tænketanken Frej, hvor hun er en af stifterne.

- I Danish Quinoa Group ser vi frem til at få suppleret bestyrelsen med Iben, som har stærke kompetencer indenfor kommunikation og branding, ligesom hun skal bidrage til selskabets strategiske udvikling, siger bestyrelsesformand Lars Hvidtfeldt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- På vores rejse i opstart af selskabet er vi nået dertil, hvor vi virkelig skal i markedet med vores produkter, hvorfor det er vigtigt, at vi har kompetencer i bestyrelsen, der kan være med til at analysere hvem og hvor fremtidens forbruger er, siger Lars Hvidtfeldt

- I fem år har vi i Tænketanken Frej talt om at få mere tværfaglighed ind i primærlandbruget. Jeg er meget beæret over, at Danish Quinoa Group har åbnet deres bestyrelse for en statskundskaber og københavnerbosat som mig, siger Iben Krog Rasmussen.

- Jeg ser frem til at skulle arbejde med én af fremtidens fødevarer. Der er ingen tvivl om, at mange danskere ser i retning af en mere plantebaseret kost, hvor netop quinoa vil spille en central rolle, siger udtaler hun.

- Jeg har selv mine rødder på Lolland og er glad for at kunne bidrage til udviklingen på min egen fødeegn, siger Iben Krog Rasmussen.

Efter generalforsamlingen udgør bestyrelsen Henrik Knudsen, Morten Helsted, Frederik Bruhn Rasmussen, Hans Peter Rasmussen, Iben Krog Rasmussen og Lars Hvidtfeldt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Danish Quinoa Group F.M.B.A er stiftet af 16 landmænd på Lolland og Falster, som siden 2017 har startet dyrkningen af quinoa i Danmark. Målet er at give danskerne et godt alternativ til den importerede quinoa fra Sydamerika.