Abonnementsartikel

Der ligger masser af reservedele rundt på de danske landbrug. Dem vil Michael Hjulskov gerne hjælpe landmændene til at omsætte i penge.

Michael Hjulskov er manden bag www.GenbrugsDele.dk, der formidler reservedele til biler, mortorcykler og traktorer.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Michael Hjulskov er automekaniker af profession, men en piskesmældsulykke satte ham i et par år ud af spillet som aktiv på arbejdsmarkedet. I stedet brugte han tiden på at lære sig EDB og blev blevet ferm til at programmere. Blandt andet blev det til www.huggerNet.dk. Det er den side, der nu er videreudviklet og har taget navneforandring til GenbrugsDele.dk.

400 besøgende om dagen

Med et dagligt besøgstal på godt 400, er Michael Hjulskov ganske godt tilfreds.

Men det er især motorcykeldele og bildele, der formidles via hans side.

Han vil gerne have mere gang i formidlingen af traktur-reservedele.

- Jeg tror mange landmænd har brugte reservedele liggende, som de ikke ved, hvad de kan gøre ved. Men de kan være penge værd. De skal bare lade delene registrere på GenbrugsDele.dk, så bliver de kontaktet af traktorværksteder, der står og mangler delene.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Og det er kun ved at der kommer trafik på siden, at den bliver interessant at bruge.

Matcher køber og sælger

GenbrugsDele.dk virker på to måder. Man kan enten skrive den reservedel ind, som man mangler, og bede om en oversigt over, hvor den pågældende reservedel findes - eller man kan lade systemet matche den, der har reservedelen med den, der efterspørger den.

Michael Hjulskov tror, det er et godt tidspunkt at appellere til landmændene om at gå deres gamle traktordele efter.

- Det er økonomiske sværere tider, og så er det om at få penge ud af at få ryddet op i bunkerne. Det kan være, at man har en gammel Ford stående, og så kan man lægge ind, at man har alle reservedelene til den årgang Ford, siger Michael Hjulskov.

Vil fortsat være gratis

Det bemærkelsesværdige ved GenbrugsDele.dk er, at det er gratis at benytte formidlingen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Og det bliver det ved med at være, understreger Michael Hjulskov.

- I starten tog jeg et formidlingsgebyr, men nu er det gratis. Jeg skal ikke tjene noget. Når man har arbejdet så meget med noget, vil man ikke bare lukke det ned, men i stedet arbejde på at endnu flere får glæde af det.

- Det er Danmarks eneste og derfor hidtil største og mest proffessionelle fælleslager med brugte traktordele. Ingen andre kan det, denne side kan, siger Michael Hjulskov med en vis stolthed i stemmen.