Abonnementsartikel

Prisen for godt landmandskab gik til Carl Johan Schultz på Landboforeningen Kronjyllands generalforsamling torsdag den 11. juni.

Carl Johan Schultz fik prisen for sin måde at drive virksomheden Vindbylund på og hans forståelse for at bruge sociale medier i kontakten med omverdenen. Han har små 5500 følgere på Facebook.

- Er godt landsmandskab, at man kan køre lige med såmaskinen? Er godt landmandskab at man har revet gårdspladsen hver lørdag eftermiddag? Eller er godt landmandskab, at man har været formand for landboforeningen eller LandboUngdom? Ved dig kan vi sætte kryds ved alle tre ting, sagde formand Christian Jensen, da han overrakte prisen på 5.000 kroner til Carl Johan Schultz og kæresten Lillian Buus. Han fortsatte:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vindbylund er en flot drevet virksomhed. Når der er markvandring hos dig, kommer der 400 besøgende. Det er et signal om, at andre gerne vil se, hvad du gør. Hos dig kommer medarbejderne af sig selv. Du forstår at benytte og udnytte mulighederne ved sociale medier. Du fortjener prisen for godt landmandskab. Tillykke med den, sluttede Christian Jensen.

Vindbylund har 16.000 slagtesvin og 1400 ha i omdrift, hvoraf 900 er forpagtet. Derudover driver Carl Johan en maskinstation. Han har tre medarbejdere ansat.