Abonnementsartikel

Nu er der balance i udbud og efterspørgsel efter økologisk grisekød, oplyser Friland. 

- På det økologiske grisekød er udbud og efterspørgsel nu i balance. Vi kunne dog godt bruge lidt flere kilo, hvorfor vi fra uge 24 vil hæve vægtgrænserne på både frilandsgris og økologisk gris.

Det meddeler Claus Hein, der er CEO for Friland A/S. Han kunne i torsdags hæve tillæggene på Frilandsgris med 20 øre, økologisk grisekød med 45 øre og økologisk oksekød med 25 øre .

Artiklen fortsætter efter annoncen

- På Frilandsgris er det et udtryk for, at de potentielle eksportkunder som jeg informerede om forud for Corona-nedlukningen igen er begyndt at placere ordrer. Vi har et potentiale for at hæve udnyttelsesgraden på dette koncept, og det skal vi bestemt forfølge, skriver Claus Hein i sin seneste beretning.

Han fortæller videre, at man på det økologiske oksekød oplever, at det danske marked så småt er ved at vågne op igen.

- Vi har hævet tillægget, og vores forhåbning er, at vi på den måde kan få mængderne i hus, så vi er klar til at imødekomme genåbningen af samfundene på vores markeder. På Friland Kødkvæg er situationen indtil videre uændret, lyder det fra Claus Hein.