sonsoreret-indhold

Abonnementsartikel

En indkørsel bruges mange steder, både privat og i erhverv. Den skal kunne holde til, at biler eller andre maskiner kører henover, men gerne stadig se lidt pæn ud.

Står du overfor at skulle lave en ny indkørsel, bør du kigge på, om du ikke kan bruge granitskærver. De giver nemlig et utrolig flot udtryk, samtidig med at de er praktiske.

Vælg den rigtige størrelse til dit projekt

Der findes mange forskellige former for granitskærver. De kan variere i størrelse og farve. Det kræver derfor nogle overvejelser, før du går ud og køber granitskærver til dit projekt. Er det for eksempel til din indkørsel, er det vigtig, at de ikke bliver for små.

Vælger du nogle granitskærver, der er for små, vil de komme til at sætte sig fast i hjulene på bilen eller dine andre maskiner. Derfor bør du som minimum vælge dem, der er 11-16mm.

Tid gør dem kun smukkere

Ofte kan du få et chok, når du får granitskærverne leveret, fordi de ikke ligner det, du har set på billeder eller i butikken. Men det skyldes at de stadig er støvede fra udgravningen, når de leveres. Efter et halvt års tid, vil dette være forsvundet på grund af vind og vejr, så deres skønhed rigtig kommer frem.

Vælg den rigtige farve

Efterhånden som støvet vaskes af, vil den rigtige farve komme til udtryk. Men selv når den er det, vil vejret stadig have betydning, for hvordan stenene tager sig ud netop den dag.

Nogle granitskærver indeholder en smule glimmer og bliver lidt mørkere, når de bliver våde. Andre er allerede næsten sorte, men bliver helt mørke efter regnvejr. Du har også mulighed for at vælge røde eller hvide sten.

Du kan finde en god guide til de forskellige typer af granitskærver på https://bygpris.dk/granitskaerver/, så du kan få et overblik over, hvad du skal vælge.