Abonnementsartikel

Jørgen Nødbak bliver daglig leder af ny maskinforretning i Hjørring under Brdr. Thorsen

Et team på cirka ni mand fortsætter nu som genansat under Brdr. Thorsen i lokalerne til tidligere Hjørring Maskincenter på Læsøvej i Hjørring. Bygningerne på cirka 4500 kvadratmeter er for nylig blevet solgt, og Bdr. Thorsen har fået lovning på at kunne leje lokalerne indtil en gang i august.

Det oplyser Jørgen Nødbak til Maskinbladet. Han var tidligere ansat i det konkursramte Hjallerup Maskinforretning - der ejede Hjørring Maskincenter - sammen med sine øvrige Hjørring-kolleger, der består af to ansatte i reservedelsafdelingen og seks montører.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi glæder os over at kunne komme i gang med at forhandle Massey Ferguson og Kverneland, og vi er taknemmelige for den utrolig store interesse, vi har mødt, siger Jørgen Nødbak, der har solgt Massey Ferguson siden 1986.

Den nye maskinforretning skal sammen med Støvringafdelingen dække hele de nordjyske område, og der er ingen planer om at genopbygge en afdeling Hjallerup.

- Som tiden er, skal vi jo dække større områder, og vi kommer til at skrue mere og mere ude hos kunderne, som jo også i stigende omgang har gode forhold at byde på, siger Jørgen Nødbak.

Samtidig er maskinforretningen på udkig efter blivende faciliteter i Hjørring, men har dog ikke brug for mere end cirka 2000 kvadratmeter under tag.