Den 1. maj begyndte Diana Boysen Poulsen som ny økologikonsulent hos SLF, skriver SLF i en pressemeddelelse. Diana kommer fra Velas - tidligere Centrovice på Fyn, hvor hun tidligere har været en del af Syddansk Økologi.

Diana Boysen Poulsen skal rådgive SLF's økologiske landmænd og skal samtidig være med til at styrke og udbygge det sønderjyske marked indenfor økologi.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Sammen med de andre økologikonsulenter skal jeg være med til at opdyrke markedet og blandt andet tilbyde SLF's kunder et gratis omlægningstjek for at se, om det er en mulighed for dem at blive økologer, fortæller Diana Boysen Poulsen.

Samtidig vil hun tage initiativ til kurser, arrangementer og forskellige erfa-grupper indenfor økologi.

SLF er en del af Syddansk Økologi og fastholder samtidig økologi-samarbejdet med LRS og konsulent Anne Mette Fruekilde.

- Jeg glæder mig til at blive en del af et godt team i SLF. Jeg brænder for økologi og kan se, at der er en stadig stigende efterspørgsel blandt forbrugerne på økologiske varer. Og så ser jeg frem til at blive en del af Syddansk Økologi igen, siger Diana Boysen Poulsen. 

Diana Boysen Poulsen er uddannet jordteknolog og har interesseret sig for økologi lige siden studiet og praktikopholdet hos Seges, hvor hun fik opbygget et godt netværk indenfor økologiområdet. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hun bor i Bellinge, sydvest for Odense. Da bopælen stadig er fynsk, vil Diana fortsat have et godt kendskab til, hvad der rører sig på Fyn i økologikredse.