Tiden er inde til, at Kubota skal ud og køre på de danske marker, mener Kubotas nyansatte salgskonsulent, Morten Christiansen.

Hvis man spørger Morten Christiansen, nyansat landbrugskonsulent for Kubota hos Svenningsens Maskinforretning, skal der være orange traktorer ude på de danske marker, skriver Svenningsens Maskinforretning i en pressemeddelelse. 

- Udviklingen inden for traktorsalget er i forandring. Hvis vi kigger mod vores nabolande, har Kubota opnået status som en velrespekteret traktor på markedet. Traktorerne er kendt som pålidelige kvalitetsprodukter med en super gearkasse og stærke motorer. Vi har stadig til gode i Danmark at se det samme antal Kubota traktorer ude hos de danske landmænd, fortæller Morten Christiansen, der kommer fra en praktisk landbrugsuddannelse og derefter har ageret som salgskonsulent i landbrugsbranchen.

- Mange kender jo Kubota-navnet på grund af motorerne, som benyttes i mange andre fabrikater. Men alle er måske ikke bevidste om, at Kubota de seneste år har rykket sig op i selskabet med de store traktorer, siger Morten Christiansen.

Kubota er verdenskendte for høj kvalitet og er en af verdens største motor-producenter. Kubota har i år 130-års jubilæum, og har i mange år leveret maskiner til park- og anlægsbranchen, men i løbet af de seneste 10 år har Kubota perfektioneret deres traktorer til landbrugsbranchen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

I foråret 2019 lancerede Kubota således sin 2. generations M7-serie i Danmark, der er en ideel bedriftstraktor, som fås med 130, 150 og 170 hestekræfter samt en fire-cylinderet motor.

- Jeg glæder mig til at vi rigtig får M7'eren ud at køre på de danske marker. Og selvom Danmark lige nu er ramt af Corona, står vi ikke stille med demoer og produktbesøg, siger Morten Christiansen.

Senest har Morten Christiansen været på besøg hos Kubota-forhandleren SR Agro i Sindal. I sidste uge afholdt de en Kubota M7-demo for interesserede kunder. Der sad Morten Christiansen selvfølgelig med i kabinen.

- Det er jo en fuldstændig fantastisk traktor at køre i. Jeg har virkelig fået meget positiv respons fra dem, der har kørt med. Modellen har en super komfort og en virkelig velfungerende gearkasse. Topmodellen M7171 er tidligere blevet testet i Powergear, hvor den også fik stor ros. Nu glæder vi os til at få den nye M7173 til landet, som der 3. generation af den populære M7-serie.

Vækster og opskalering

Morten Christiansen startede som salgskonsulent i landbruget med Kubota som hovedfokus i begyndelsen af april. Han er en del af den oprustning, maskinforretningen har lavet for at være mere til stede ude hos landbrugskunderne, skriver Svenningsens Maskinforretning i pressemeddelelsen. 

Salgschef Lars Rævsager, ser frem til at være endnu mere synlig ude i landbruget med brands som Kubota og også teleskop- og minilæsserbrandet, Bobcat.

- Vi har en helt klar målsætning - vi skal vækste, og vi vil være en anerkendt samarbejdspartner i landbruget. Derfor gør vi et stort stykke arbejde med at få de bedste medarbejdere til at være der for vores landbrugskunder, siger Lars Rævsager.

Seneste tiltag er nye lokaler i Viby Aarhus, som med ny bemanding står klar til landbrugskunderne og erfarne Svenningsens folk.

- I en branche, hvor vi ser konkurser og nedlagte stillinger, ser vi at tiden er inde til at opskalere for at være der for landbrugsbranchen og kunne supportere branchen direkte. Derfor ansætter vi nu en landbrugskonsulent med base i den nye afdeling i Viby, fortæller Lars Rævsager.

Virksomheden havde glædet sig meget til at præsentere produkter og introducere det nye ansigt i branchen på landets dyrskuer og messer over sommeren, men det har Corona-krisen sat en brat stopper for.

- Nu flytter vi i stedet vores produkter hjem til kunderne og arrangerer demonstrationer for alle interesserede, fortæller Lars Rævsager.