Brøns Group med et importprogram af blandt andet græs- og høstmaskiner fra tyske Krone, jordbearbejdning, såteknik og sprøjteteknik fra tyske Amazone, samt afpudsere fra tyske Müthing kan nu tilføje en engelsk producent til porteføljen af importer.

Engelske JCB skifter fra 1. maj importør af landbrugsudstyr fra Nicolaisen og Larsen A/S i Ulfborg til Brøns Group.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er en ære at få importen af JCB-maskiner til landbruget i Danmark. Her er tale om produkter fra øverste hylde og med paletten af de tre brands, vi importerer, så opfylder vi landbrugets behov for alle typer moderne maskiner. Det er det perfekte match, fortæller Dan Hamann, indehaver og anden generation i Brøns Group.

Akkurat som Brøns Group er en familievirksomhed, så er engelske JCB det også - bare i rigtig stor skala. JCB er blandt andet kendt og anerkendt i landbruget for teleskoplæssere, forskellige typer af gummigeden og traktortypen Fastrac. 

Det hele startede i 1945, da Joseph Cyril Bamford (heraf navnet JCB) producerede den første tippevogn til landbruget. En million maskiner er for længst rundet, og familien ejer fortsat virksomheden, som nu har 12.000 medarbejdere og 300 maskiner i produktprogrammet.

To nye JCB-forhandlere

Brøns Group har allerede de første JCB-forhandlere på plads. Det bliver Ingemann Larsen A/S på Mors og RP Maskinservice Aps i Kongerslev. 

- Vi har de først stærke forhandlere på plads, og over de kommende år skal vi have forhandlerlandkortet dækket med flere dygtige forhandlere. Vi søger forhandlere, som er dedikerede og dygtige og som er tæt på landmændene og maskinstationerne. Det kan være forhandlere, som allerede har forhandling af kvalitetsmaskiner eller ønsker at få det. De rigtige forhandlere er vigtigere end hastigheden, siger Dan Hamann.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brøns Group har et velfungerende forhandler-koncept, som har vist sit værd gennem årtier. Virksomheden er også klar med alle reservedele og et solidt servicekoncept på JCB, så snart Corona-krisen gør det muligt at producere fuld ud i England igen.