Pr. 1. maj 2020 overtager Brøns Group importen af landbrugsmaskinerne fra JCB til Danmark. Nicolaisen & Larsen A/S fortsætter som importør og forhandler af maskiner til bygge- og anlægssektoren (Construction) samt til industrien:

- Samlet er disse forretningsområder de største for firmaet - og fremadrettet vil vi naturligvis koncentrere salgsindsatsen her og udbygge vores markedsandel, fortæller adminsterende direktør Susanne Nicolaisen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

JCB har gennem en årrække delt disse forretningsområder op hos deres forhandlernet over hele verden - og nu også i Danmark. Beslutningen er taget ud fra et rent forretningsmæssigt synspunkt, idet det er JCB's strategi, at de ønsker en JCB Agri-importør, der kan sælge maskinerne via underforhandlere.

Det får ingen betydning for Nicolaisen & Larsens muligheder for at servicere alle vores nuværende landbrugskunder.

- De kan trygt ringe til os, som de altid har gjort, siger Susanne Nicolaisen og tilføjer, vi har 45 års erfaring med at servicere alle typer og modeller af JCB maskiner i Danmark, og det vil vi selvfølgelig fortsætte med.

- Vi har et team af veluddannede og dygtige mekanikere og montører, der har årelang erfaring med at servicere vores kunder over hele landet. Herudover har vi en intern stab af produktspecialister og tekniske problemløsere til at bakke op om de mere komplicerede opgaver, tilføjer Susanne Nicolaisen.