Efter at overdragelsen af konkursboet i Hjallerup Maskinforretning er splittet op i mindre dele, er der kommet "voldsomt" mange interesserede købere på banen, oplyser kuratellet.

- Vi har nu fået så mange henvendelser fra interesserede købere, at vi er begyndt at kategorisere dem for at bevare overblikket. Når vi begynder at sælge specifikke emner, retter vi henvendelse til dem, der har vist interesse for området.

Det siger advokat Mikkel Løgsted, som er en af kuratorerne, der bestyrer boet efter Hjallerup Maskinforretnings konkurs.

Han kan dog ikke sætte tal på antallet af interesserede, men skønner, der er kommet omkring et halvt hundrede henvendelser, hvilket han betegner som ganske voldsomt mange.

- Nogle vil gerne bare købe nogle specifikke butiksvarer som for eksempel rideudstyr, mens andre kun er interesseret i have- og park-udstyr, mens andre igen forhører sig om ejendommene, siger Mikkel Løgsted.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Trods fremvisninger i dag, er det dog ikke lykkedes for kuratellet at lukke endnu en handel.

I går skete den første handel, hvor værktøj og servicebiler blev overtaget af Deutz-importøren HCP i Randers og maskinhandleren AE Maskiner i Ørsted.