Carsten Abel er fratrådt sin stilling som direktør hos Dalbo.

Coronakrisen er årsag til, at Dalbo har valgt at skifte direktør, Carsten Abel ud, skriver Dalbo i en pressemeddelelse på deres hjemmeside.

Dalbo skriver videre: Coronakrisen har som en storm vendt op og ned på verden. I Dalbo gør vi alt, hvad vi kan, for at opretholde leveringen af kvalitetsprodukter og yde den bedste service til vores forhandlere og landmænd, skriver

Det er indtil nu lykkedes meget godt. Vi har vi stadig pæn aktivitet, der købes fortsat maskiner, og vi kan stadig holde gang i produktionen og få varer fra leverandører og underleverandører.

Men, selvfølgelig mærker vi en afmatning og tilbageholdenhed, så I Dalbo rammes vi også af stormen. Vi ved bare endnu ikke helt hvordan og hvor hårdt den vil ramme os, eller hvor længe, den vil vare ved.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Derfor forbereder vi os internt med det klare sigte: Det skal så vidt muligt ikke gå ud over vores kunder! Vi trækker i de håndtag, vi kan, og reber sejlene. Det indebærer blandt andet, at vi per d.d. skifter kaptajn. Carsten Abel er fratrådt og CFO Carsten Jensen er blevet konstitueret som ny administrerende direktør.

Carsten Jensen er i sagens natur ikke kendt blandt vores forhandlere og kunder, men han har en stærk og sikker hånd på rattet, er respekteret og vellidt blandt medarbejderne - og vi føler os trygge ved, at han i tæt samarbejde med vores øvrige erfarne medarbejdere både kan fastholde, at vi fortsat kan leve op til vores kunders forventninger, og samtidig sikre, at Dalbo kommer gennem krisen og ud på den anden side på den bedst mulige måde.

Vi vil således fortsat arbejde intenst på at være førende på tromler, en god servicepartner, og med fokus på landmændenes behov tilbyde innovative maskiner indenfor effektiv og miljøvenlig jordbearbejdning, slutter Dalbo.