Søren Overgaard tiltræder 1. april 2020 og vil i en kort overgangsperiode arbejde sammen med Lars Radoor Sørensen, der siden sommeren 2019 har fungeret som midlertidig administrerende direktør. Lars vender herefter tilbage til sin stilling i Skiolds bestyrelse.

Søren Overgaard har mange års international erfaring fra landbrugsindustrien og var indtil for nylig vicepræsident i Agco Grain and Protein. Før dette har Søren Overgaard været administrerende direktør for Cimbria og administrerende direktør for Feed & Biomass Division i Bühler AG i Schweiz. Søren Overgaard er 45 år gammel, er gift og har tre børn.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Sammen med ledelsen og de dedikerede medarbejdere ser jeg frem til at medvirke i den igangværende proces, som skal sikre at SKIOLD fastholder og udvikler sin position som førende leverandør af løsninger til frø-, foder- og landbrugsindustrier verden over, siger Søren Overgaard.

I spidsen for udvikling

Søren Overgaard kommer som koncernchef til at stå i spidsen for den positive udvikling, som Skiold er i gang med, hvor den nuværende strategi med at investere i udvikling af nye produkter, nye forretningsaktiviteter, forbedret drift og ekspansion på nye markeder vil fortsætte med uformindsket styrke. Ligeledes vil udvikling af den højt kvalificerede organisation og stærke kultur i Skiold fortsat være af høj prioritet.

- Vi er meget glade for at kunne byde Søren Overgaard velkommen til Skiold Group. Vi har fuld tillid til, at han er den rette til at sikre en fortsat positiv udvikling med vækst og fremgang i hele Skiold koncernen, siger bestyrelsesformand Denis Viet-Jacobsen, som samtidig benytter lejligheden til at takke Lars Radoor Sørensen for hans store bidrag til Skiold som midlertidig direktør i det forgangne trekvarte år.