Der er flere meldninger om produktionspause hos nogle af de store franske maskinproducenter, som følge af den nuværende Coronavirus. Regeringen i Frankrig har taget yderligere tiltag, som blandt andet betyder, at mange franske produktionsvirksomheder stopper med arbejdet til i første omgang 31. marts.

I følge franske kolleager hos FarmConnexion drejer det sig blandt andet om Claas-traktorfabrikken i LeMans, Claas pressefabrikken i Moselle, gødningsspreder og såmaskine-producenten Sulky i Châteaubourg, teleskoplæsser-producenten Manitou fabrikkerne, traktorfabrikken Massey Ferguson i Beauvais, redskabsproducenten Gregoire Besson i Saint-Sauveur samt producenten af bagtøj og transmissioner, Gima.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Hos Manitou indstilles produktionen af teleskoplæsser indtil videre til den 31. marts. Foto: Manitou.

Der er meldt ud, at lige så snart det er muligt genoptages produktionen på fabrikkerne, for at undgå ophobninger længere hen på sæsonen.

Hvilken betydning det får for levering af nye redskaber, reservedele og lignende længere hen på sæsonen for os i Danmark, er det endnu alt for tidligt at sige noget om.