Massey Fergusons 3700 AL-serie tilbydes nu med uafhængig ophængt forakselaffjedring.

Med tre modeller på 75, 85 og 95 hestekræfter er Massey Fergusons 3700 AL-serie en traktor i det lille segment, men ikke desto mindre tilbyder Massey Ferguson nu til kommende sæson en avanceret foraksel affjedring til traktor-serien, som blev præsenteret i maj 2019.

Der er tale om en uafhængig ophængt foraksel, som kendes fra biler samt større traktorer, og på 3700-serien giver forakslen mulighed for både frontlift, front-PTO samt frontlæsser-beslag. Desuden kan forakslen hydraulisk justeres i 45 millimeter i begge retninger.

Forakslen kommer fra Carraro-fabrikken i Italien.

rich-media-1
Forakslaffjedringen på den nye Massey Ferguson 3700-serie er ophængt med forhjulene uafhængigt af hinanden - ligesom man kender det fra større traktorer og biler. Akslen kommer fra Carraro-fabrikken i Italien.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Chaufføren kan fra to knapper i kabinen kører med forakslen i tre forskellige indstillingsmuligheder. I Automatic-mode kører forakslen efter forholdene og affjedrede ud fra standardindstillinger.

I Manuel-mode slår man affjedringen helt fra, og chaufføren har mulighed for manuelt at hæve og sænke forakslen 45 millimeter

I Blocked-mode låses forakslen i den nederste position, og holdes stabil, dog med undtagelse af drejepunktet i midten, hvor den giver sig. Massey Ferguson fortæller, at denne mode kan bruges til stabling af paller eller lignende præcisionsarbejde med frontlæsseren.

rich-media-2
Serien strækker sig over tre modeller med 75, 85 og 95 hestekræfter.