Abonnementsartikel

Med JCB-teleskoplæsseren er der tænkt fremad, der er nemlig nu mulighed for to-kreds luftbremser på den gule arbejdshest fra JCB.

En teleskoplæsser er på mange bedrifter en uundværlig maskine, men maskinen benyttes ikke kun til at blande foder eller læsse korn. I dag bliver den ofte brugt til mindre transportopgaver og hjemkørsel af halm. Når vi skal benytte teleskoplæsseren til transportopgaver, skal der også være styr på lovgivningen. Når man investerer i en ny maskine om det er en traktor eller en teleskoplæsser, så investerer man i fremtiden.

Når vi kigger ind i fremtiden, så ser vi også den gule teleskoplæsser fra JCB. Der er i hvert fald lagt op til at JCB vil fremtidssikre sig mod den kommende udvikling og lovgivning omkring bremser, for på de nyeste modeller er det nu muligt at sætte kryds ved luftbremser på udstyrslisten.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.