- Efter grundige overvejelser har vi valgt at udsætte arrangementet af hensyn til alles ve og vel. Ikke mindst særligt udsatte risikogrupper. Vi beklager den sene udskydelse, men vi har villet overveje situationen nøje og håber på forståelse for de særlige omstændigheder, siger Jeppe Rasmussen, Yding Smedie & Maskiner.

- Situationen udvikler sig næsten fra time til time, og vejledningerne bliver konstant skærpet. Som virksomhed vil vi på alle tænkelige måder undgå at bidrage til smittespredning. Det er selvfølgelig ærgerligt, men åbent hus på fredag er udskudt, indtil det igen giver mening med en indvielses-og fødselsdagsfest, siger Jeppe Rasmussen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Opførelsen af virksomhedens nye smedeværksted og vvs-afdeling blev påbegyndt i sommeren 2019. Planen var, at indvielsen af den nye bygning skulle fejres samtidig med indehavere Jeppe og Christina Rasmussens 50-års fødselsdage. Og der er blevet arbejdet intenst på at gøre klar til åbent hus. Men situationen lægger for øjeblikket ikke op til fest.

- Vi regner med at holde åbent hus senere på året, når corona-virussen forhåbentlig har lagt sig. Vi har glædet os rigtigt meget til at se vores kunder og samarbejdspartnere. Dem vil vi så til gengæld gerne invitere senere på året, siger Jeppe Rasmussen