HCP har indgået et servicesamarbejde med Rosenberg Maskinservice ved Martin Rosenberg.

Martin Rosenberg er 31 år, udlært ved Brørup Traktor og Maskincenter i 2010 og har efterfølgende været ansat ved HCP som servicetekniker fra 2011-2014, hvorefter han har læst videre til maskinmester. Martin Rosenberg har derfor stor erfaring med HCP's produkter, herunder specielt Deutz-Fahr og Zetor.

Martin Rosenberg er bosat ved Grønbjerg, hvorfra han vil køre ud og servicere kunder i blandt andet HCP's opland der tidligere havde mulighed for service med udgangspunkt i Krogager, samt andre steder der måtte opstå et behov for hjælp til service og reparationer.

I kraft af servicesamarbejdet, har Rosenberg Maskinservice direkte tilgang til vores hovedlager i Skandinavien og vil med dette kunne give en hurtig og god reservedelslevering samt mulighed for hurtig service. Derudover har Martin et tæt samarbejde med servicespecialister internt i HCP, samt adgang til seneste opdateringer af specialværktøj og software, skriver HCP i en pressemeddelelse.

- Vi håber du vil tage godt imod Rosenberg Maskinservice, og vi ved HCP er helt sikre på, at han vil servicere dine Deutz-Fahr og Zetor produkter på en god og effektiv måde, skriver HCP.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce