Abonnementsartikel

LandboSyd kom ud af 2019 med et positivt resultat.

LandboSyd opnåede i 2019 atter et markant løft i omsætningen, og selv om den ledelsesmæssige uro kostede på bundlinjen, kom rådgivningsvirksomheden inklusiv datterselskaber ud af året med et positivt resultat på 1,6 millioner kroner, skriver LandboSyd i en pressemeddelelse.

Især et markant løft i årsresultatet hos datterselskabet LandboGruppen Syd medvirkede til virksomhedens samlede positive resultat.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det fremgår af årsrapporten, som i denne uge blev godkendt af bestyrelsen og fremlægges på generalforsamlingen tirsdag 3. marts.

- Vi forventer et bedre resultat i 2020, og vi har et godt udgangspunkt for fortsat udvikling og vækst i de kommende år, siger formand for LandboSyd, Mogens Dall.

- En række engangsudgifter i forbindelse med ledelsesskiftet har påvirket årsresultatet negativt, men LandboSyd er fortsat en særdeles solid virksomhed med en god kunde- og medlemsopbakning, og det er et godt fundament at bygge videre på, siger han.

- Vi har stort set fastholdt medlemstallet, som faldt 3-4 procent på årsplan, og vi har fastholdt en vækst i aktiviteten til gavn for vores medlemmer og kunder, som i stigende grad efterspørger en lang række kvalitets-basisprodukter og specialiseret rådgivning, siger Mogens Dall.

Omsætning rundede 100 mio. kr.

LandboSyds omsætning inden for faglig rådgivning steg med 4,5 millioner kroner til 82,2 millioner kroner, og den samlede omsætning steg til 87,3 millioner kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Medregnes datterselskaber opnåede LandboSyd en omsætning på 104 millioner kroner, hvilket er en markant fremgang i forhold til 2018, mens egenkapitalen er på 32,9 millioner kroner, skriver LandboSyd i pressemeddelelsen.

Adm. direktør Sune Aagot Sckerl konstaterer, at LandboSyd udvider aktiviteterne inden for økonomi- og driftsrådgivning i et faldende marked:

- Vi arbejder med en klar og tydelig strategi om at tiltrække og fastholde dygtige og specialiserede medarbejdere og tilbyde kvalitetsrådgivning lokalt, regionalt og i hele landet, og det fortsætter her i 2020. Vi er tæt på landmændene og sætter kunderne i centrum. Vores fundament er dygtige landmænd, som er visionære og udvikler deres virksomheder, og den udvikling tager vi del i og oplever stigende aktivitet ikke bare inden for økonomi, men også inden for de øvrige rådgivningsområder, siger Sune Aagot Sckerl.