SLF tog kort før jul pulsen på medarbejdernes overordnede tilfredshed med job, kolleger og leder. Og i forhold til tidligere måling, er der sket en positiv fremgang, skriver SLF i en pressemeddelelse.

HR- og Kommunikationschef Conni Tetens fortæller:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har gennemgået en ret turbulent tid i SLF de seneste par år med udskiftning af direktør, opsigelse af medarbejdere og økonomiske udsving i regnskabet. Derfor er det meget positivt at se, at stemningen nu er vendt. SLF skal være et godt sted at være - både som medarbejder, kunde og medlem, siger Conni Tetens.

SLFs undersøgelse viser, at næsten 99 % generelt er tilfredse med deres job og med virksomheden. Og 100 procent tilfredse med sine kolleger en stigning i forhold til tidligere.

95 procent svarer ja til, at SLF er et godt sted at være - netop et af virksomhedens kerneværdier.

God stemning i huset

SLF har arbejdet intenst på at vende kulturen og stemningen på arbejdspladsen. Der har været sessioner med teambuilding, samtaler og rekruttering af nye medarbejdere. Ligesom ledelsen har arbejdet med åbenhed og involvering af medarbejderne.

- Vi har ansat flere nye kolleger og er fortsat i gang med at rekruttere, og man mærker tydeligt den gode stemning i huset. Det er meget opløftende, og noget vi er glade og stolte over, siger Conni Tetens.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den gode stemning er også noget, man oplever som praktikant i SLF. Peter Iversen Hansen læser til jordbrugsteknolog i Århus og har netop startet en måneds praktikperiode i SLF. I SLF oplever han god mulighed for at arbejde med de områder, han interesserer sig for, og kollegerne har overskud til at hjælpe:

- Jeg er meget positiv og er blevet taget rigtig godt imod. Det har været langt bedre, end jeg havde turdet håbe på. Der er god stemning i huset, og folk er åbne og vil gerne hjælpe mig, siger Peter Iversen Hansen.

Tilgang af kunder og godt regnskab

Efter et dårligt regnskab i 2018 er der igen god optimisme i SLF. Der har i 2019 været en stor tilgang af nye kunder og tendensen ser ud til at forsætte i 2020, skriver SLF i pressemeddelelsen.

Den positive udvikling kan også mærkes på bundlinjen. Det vil SLFs bestyrelse og ledelse komme meget mere ind på til virksomhedens generalforsamling og fremlæggelse af årsregnskabet 5. marts 2020. En dag, hvor virksomheden samtidig fejrer 20 års jubilæum sammen med kunder og medlemmer.