Ved udbetaling af tilskud til målrettet kvælstofregulering i januar fik cirka 460 landmænd ved en fejl udbetalt det dobbelte beløb i tilskud til N-kvotenedsættelse i forhold til, hvad de skulle have haft. Samtidig fik de også et forkert kvotefradrag i deres N-kvote, skriver Landbrugsstyrelsen i en pressemeddelelse.

Fejlen er nu rettet, og derfor modtager landmændene et brev, hvor de bliver bedt om at betale den del af tilskuddet tilbage, som de har fået for meget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ny N-kvoteberegning

Hvis du får brev om tilbagebetaling, betyder det også, at beregningen af N-kvote er rettet, så kvotefradraget bliver korrekt i Gødningskvote- og efterafgrødeskemaet. Beregningen sker automatisk, så du behøver ikke selv at opdatere skemaet. Du kan derefter tjekke, at du ikke overskrider din N-kvote, skriver Landbrugsstyrelsen.

Hvis du ikke får brev om, at du har fået for meget udbetalt, skal du ikke foretage dig noget.

- Vi har nu cirka 70 ansøgninger tilbage om tilskud til målrettet kvælstofregulering fra 2019, som vi stadig arbejder på at udbetale, og som stadig har fejl i deres N-kvote. Denne fejl vil være rettet, samtidig med, at de får deres udbetaling. Vi forventer, at det sker i løbet af de næste 3 uger. Vi beklager ulejligheden, skriver Landbrugsstyrelsen.