Hamlet Protein deltog for nyligt på flere fagmesser i USA.

Hamlet Protein, der er internationalt førende inden for vegetabilsk protein og producerer særlige sojaproteinprodukter til unge produktionsdyr, deltog for nylig i flere fagmesser i USA for at henvende sig til svine- og fjerkræsmarkederne, skriver Hamlet Protein i en pressemeddelelse. På Iowa Park Conference i Des Moines og IPPE i Atlanta mødtes medarbejdere fra Hamlet Protein med fagfolk og akademikere fra branchen. På de tekniske seminarer, der blev afholdt ved fagmesserne var ernæringseksperter fra Hamlet Protein blevet udvalgt til at holde oplæg og dele de nyeste videnskabelige studier om, hvordan Hamlet Proteins produktportefølje tackler ernærings- og sundhedsudfordringer hos de yngste produktionsdyr.

Iowa er den førende stat for svineproduktion i USA. Byen Des Moines var vært for den årlige Iowa Pork Conference, som er en af svineindustriens vigtigste og største konferencer i Nordamerika. Hamlet Proteins tekniske og kommercielle team havde en messestand ved denne velbesøgte begivenhed.

Grady Fain, regionaldirektør for NCA hos Hamlet Protein, var selvfølgelig til stede i Des Moines og udtaler:

- Hamlet Protein er et veletableret mærke på førende svinemarkeder over hele verden. Vi har investeret i vores produktionskapacitet i Findlay (Ohio) i de senere år samt i vores lokale team for at betjene amerikanske svinefarmere på bedst mulige vis. Hamlet tilbyder unikke proteinløsninger til smågrises kost, der på en effektiv måde øger produktiviteten gennem bedre sundhedsstatus og problemfri fravænning.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Den årlige IPPE messe i Atlanta, Georgia, er en af de største globale messer med fokus på fjerkræ og foderstofindustrien, samlede mere end 1.300 udstillende virksomheder og 32.000 besøgende fra hele verden. Hamlet Proteins internationale ernæringseksperter og den øverste ledelse deltog sammen med det lokale amerikanske team i kundemøder og tekniske foredrag.

Hamlet Proteins ernæringsekspert inden for fjerkræ Dr. Josh Steed var ved det Internationale videnskabelige fjerkræsforum (IPSF) under IPPE blevet udvalgt til at holde et foredrag om emnet "En komparativ analyse af enzymatisk behandlet sojaprotein og sojafri proteinkilder på slagtekyllingers produktionsresultater og den økonomiske fordel under antibiotikafri forhold (NAE)." Den primære konklusion af hans analyse var, at et enzymatisk behandlet sojaprotein (HP AviStart) kan levere et godt ROI og erstatte andre sojafri proteinkilder under antibiotikafri produktionsforhold.

Erik Visser, adm. direktør for Hamlet Protein, tilkendegav:

- Hamlet Protein har et stærkt omdømme, hvad angår næring til smågrise og kalve. Inden for de senere år har vi investeret kraftigt i produktudvikling, så vi også kan levere vores løsninger til fjerkræsmarkedet. Vores forsøgsresultater giver os tillid til at introducere fjerkræsproducenterne for vores HP AviStart- Anvendelse af HP AviStart i starterfoderet til fjerkræ genererer en positiv effekt på den samlede produktionscyklus og passer til en fremgangsmetode fri for antibiotiske vækstfremmere, skriver Hamlet Protein i pressemeddelelsen.

Hamlet Protein producerer sojabaserede specialingredienser, der indgår i starterfoderet til smågrise, fjerkræ og kalve. Hamlet Protein har to produktionsanlæg i Danmark og USA og betjener kunder over hele verden via et netværk af egne salgskontorer og distributører.