Abonnementsartikel

Der er ændringer i ledelsen af Pöttinger Skandinavien, hvor tidligere direktør nu bliver udviklingschef for den østriske producent.

Tilbage i 2016 grundlagde Pöttinger deres datterselskab, Pöttinger Scandinavia, for at have et stærkere fokus på blandt andet det danske marked, som den østriske producent af græsmaskiner, jordbearbejdning og såteknik ser som et meget vigtigt marked.

I regnskabsåret 2018/19 blev der opnået en omsætningsforøgelse på 15 procent i Danmark, og nu er tiden kommet til ledelsesmæssige ændringer i organsitationen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Christoph Schurz, bliver nu leder for test og udviklingscenteret på hovedsædet i Østrig.

Den administrerende direktør for Pöttinger Scandinavia ApS, Christoph Schürz fratræder nu sit virke til fordel for anden stilling som leder af test og udviklingscenteret i hovedsædet i Østrig.

Sven Niels, der er ansvarlig for Vesteuropa og Afrika overtager topposten, mens der på det danske marked overdrages et større ledelsesmæssig ansvar til Lars Andreasen, som har stået i spidsen for Danmark de seneste år.

- Det mangeårige og tætte samarbejde mellem vores teams i Danmark og Østrig giver store succes på det danske marked. Den store opbakning fra vore danske forhandlere er en af grundstenene til vores succes, fortæller Sven Niels.