Abonnementsartikel

Hydraulikspecialisten fra Skive opruster igen, og henter både nyt agentur, kunder og varelager i forbindelse med overtagelsen.

Kun tre måneder efter fusionen med Hydropac A/S er skibonitterne igen på banen med et nyt tiltag. Hydra-Comp A/S har pr. 1. februar overtaget alle hydraulikaktiviteter hos Caverion Danmark A/S i Aalborg, skriver Hydra-Comp i en pressemeddelelse. De to virksomheder har en årelang handelshistorik, og Jørgen Jacobsen, direktør hos Hydra-Comp A/S, glæder sig til at udvikle forretningen.

Føres videre fra Skive

- Der er en eksisterende kundedatabase og et fornuftigt potentiale. Vi har løbende leveret hydraulikdele til Caverion, så vi kendte hinanden i forvejen. Det var også en af grundene til, at vi fik mulighed for at overtage enheden, siger han og uddyber, at alle aktiviteter føres videre fra hovedkontoret i Skive, herunder hele produktprogrammet. Det inkluderer også agenturet for tyske FKB, som især er kendt for deres rørbærere til blandt andet skibsværfter, kraftværker og andre omfattende installationer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi får en god indgang til nye kundegrupper. De skal med tiden introduceres for vores andre kompetencer inden for hydraulikløsninger og tilbehør. VI skal fortælle, vi dækker hele paletten.

Ingen store ændringer

Jørgen Jacobsen fortæller videre, at man i samme ombæring har tilknyttet Verner Hansen, hydraulikansvarlig hos Caverion. I samarbejde med Hydra-Comp's stab af salgsteknikere skal han fortsat servicere kunderne med alt fra hydraulikslanger til lynkoblinger og fittings.

- Der bliver ikke de store ændringer på den front. Verner har en stor kontaktflade, og mange af kunderne har handlet med ham i en årrække. Vi er glade for at kunne trække på hans ekspertise i Skive.

Toholdsskift indført

Selvom man både har gennemført en fusion og en overtagelse i løbet af de sidste tre måneder, har hverken ledelse eller medarbejdere tabt pusten, understreger Jørgen Jacobsen. Egen-produktionen af hydraulikcylindre er kommet pænt fra start i det nye år, og senest er der indført toholdsskift ved maskinerne. Det har allerede udmøntet sig i en kortere leveringstid, og det er mere end nogensinde et godt salgsparameter. Specielt når det gælder specialfremstillede cylindre, skriver Hydra-Comp i en pressemeddelelse.

Overraskede nordmænd

- Vi får mange positive tilbagemeldinger på den korte leveringstid. Det har givet os nogle ordrer, vi ellers ikke havde fået. Især nordmændene er meget overraskede over, at vi kan levere i løbet af to til tre uger. Med både dag- og aftenhold bliver der kørt rigtig meget igennem, og maskinparken bliver udnyttet optimalt. Det har været endnu et godt tiltag, der har bevist sit værd, slutter Jørgen Jacobsen.