New Holland Agriculture meddeler, at Sean Lennon er blevet udnævnt til Vice President for Europa, en position som Carlo Lambro en overgang har varetaget. Carlo Lambro vil bevare sin nuværende stilling som direktør for New Holland Agriculture på globalt plan. Sean Lennon har 18 års erfaring hos CNH Industrial, og han kommer med en omfattende ekspertise inden for eftersalg, kundesupport og produktserierne, med hovedvægten på traktorer.

- Efter seks måneder som konstitueret Vice President for Europa overtager Sean Lennon, der har en meget stor erfaring fra sin lange karriere hos New Holland, denne rolle. Sean har haft stillinger med stadigt større ansvar i vores virksomhed, på forskellige markeder og i flere regioner verden over. Jeg har fuld tillid til, at hans erfaring og strategiske vision vil være med til at få vores forretning til at vokse, siger Carlo Lambro, direktør for New Holland Agriculture.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- I min nye rolle vil jeg fortsat arbejde med New Hollands engagement i at sikre den fortsatte succes for vores mærke og forretning i Europa, udtaler Sean Lennon, Vice President for Commercial Operations Europe.

Sean Lennon har en eksamen i landbrugsteknik og driftsøkonomi fra Writtle University College i Essex, Storbritannien. I 2002 blev han en del af New Holland.