Kragmann A/S i Middelfart har købt Maskinpartner A/S i Vejle og ser god synergi i udvidelsen af forretningen.

New Holland-forretningen Kragmann med hovedsæde i Middelfart udvider nu med en ny afdeling i Vejle. Den fynske New Holland-forretning har købt Maskinpartner A/S i Vejle, som vil fortsætte med de samme folk og under samme navn.

- Der bliver faktisk ikke lavet noget om. Maskinpartner fortsætter fuldstændig uforandret med samme CVR-nummer i lejede lokaler på Julius Thomsensvej i Vejle, og med samme personale, ledet af Lars Jensen, fortæller Jesper Kragmann, indehaver af Kragmann A/S og Maskinpartner A/S.

- Jeg ser kæmpe synergi-effekter ved købet, da vi kommer til at stå langt stærkere på begge sider af Lillebælt.

Jesper Kragmann fortæller, at man i mange år har solgt maskiner i Jylland, men ikke klaret servicedelen, og det, forventer man nu, bliver anderledes.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Lillebælt har en eller anden usynlig grænse, som vi nu nedlægger med opkøbet.

Han fortæller, at man ikke blot forventer en synergi i salg og service mellem de to lokationer, men også, at man kan flytte mekanikerne rundt efter behov mellem de to afdelinger.

rich-media-1
Kragmann A/S og Maskinpartner A/S fortsætter som to forretninger, men man forventer sig stor synergi mellem de to forretninger. Arkivfoto: Mads Blenker

Bevare DNA'en

Jesper Kragmann fortæller, at Maskinpartner er en velkendt og solidt forankret maskinleverandør i Vejle, med et veludrustet værksted, servicebiler samt reservedelslager, og ikke mindst et solidt sammentømret hold af kompetente medarbejdere med samlet set hundreder af års brancheerfaring.

- Vi vil ydmygt bestræbe os på at bevare virksomhedens DNA, og krydre den med vores styrker, da vi finder det særdeles værdifuldt.

Han fortæller, at man er klar til at investere i at styrke Maskinpartner på den finansielle side, hvor de seneste års brancheudvikling har udfordret forretningen. Ligeledes vil vi kunne bidrage på den administrative side, og en forøget indsats på salgssiden er i støbeskeen.

- Vi har forhandlet en god løsning med Maskinpartners ejere og finansielle interessenter, som kan sikre virksomheden. Udestående er blot at få forhandlet en langsigtet aftale på plads med leverandører, og således sikre virksomhedens langsigtede handels- og service-platform.