Virksomheden vil investere op til 100 millioner kroner på anlægget, som planlægges placeret i Sandefjord, rapporterer Stavanger Aftenblad.

- Vores vegetarproduktion vil stige, og vi leverer fem til seks ton vegetariske produkter om ugen lige nu, siger Terje Wester, administrerende direktør for Fatland til avisen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Det norske selskab ser udvidelsen til det vegetariske marked som helt naturlig.

- Jeg ser ingen grund til, at kødindustrien ikke skal investere i vegetarisme. Jeg har aldrig hørt, at landmændene, vores 5.000 råvareleverandører, har reageret negativt på det, siger Wester til Stavanger Aftenblad.

Han forsikrer imidlertid kunder og producenter om, at Fatland fortsat vil levere kødprodukter.

Fatland er ikke den første slagterikoncern, der investerer i vegetarisme. ATL har tidligere fortalt om fødevaregruppen Vion, som sidste efterår meddelte, at et af deres slagterier blev omdannet til at producere helt plantebaserede kødalternativer.