Abonnementsartikel

DM&E Junior har nu to år på bagen, og har allerede stor succes med at erfaringsudveksling mellem de kommende maskinstationsejere og kørselsledere.

Der var næsten kampvalg for at komme med i bestyrrelsesarbejdet hos Danske Maskinstationer & Entreprenør (DM&E) Junior, som er en lillebror organisation til DM&E.

I DM&E Junior sidder de unge og kommende maskinstationsejere og kørselsledere i den danske maskinstationsbranche, og de fortæller, at der er stor udbytte af fællesskabet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- At få et netværk med andre ligesindet er virkelig udbytterigt, fortæller 24 årige Emil Gad fra Skærbæk, som nu har siddet to år i bestyrrelsen, og i aftes blev valgt som formand.

Han afløser den 37 årige Lasse Sørensen fra Odder, som har stået i spidsen for organisationen de sidste to år.

Ikke kun for ejere

DM&E Junior er ikke kun for maskinstationsejere eller kommende maskinstationsejere.

- Vi har også driftsledere/kørselsledere med i foreningen, og medlemmer som har fremtidsplaner og drømme om at blive til driftsledere. Her får de alle stort udbytte af både socialt fællesskab og faglig sparring med jævnalderne, og det er guld værd, fortæller Emil Gad, som har planer om at komme med i familiens maskinstation inden for en overskuelig årrække.

I alt er der 61 medlemmer af foreningen fordelt geografisk over hele landet, og ligelidt fordelt mellem landbrug- og entreprenør.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det har også store faglig fordele, at vi rystes sammen på kryds af tværs af entreprenører og landbrugsmaskinstationer, fortæller Lasse Sørensen, som sammen med sin hustru netop har overtaget 25 procent af Odder Maskinstation.

Bestyrrelsen er sat

Torsdag aften den 16. januar var der generelforsamling i DM&E Junior, og her blev der genvalgt kendte ansigter til bestyrrelsen, ligesom der blev valgt ny formand.

Medlemmer i bestyrrelsen er følgende:

Frederik Stendeberg, Mikkel Olesen, Emil Gad, Steffen Sørensen, Andreas Keifer, Lasse Sørensen, Emil Bang samt Michelle Bie.

rich-media-3
DM&E Juniors bestyrrelse: Frederik Stendeberg, Mikkel Olesen, Emil Gad, Steffen Sørensen, Andreas Keifer, Lasse Sørensen, Emil Bang samt Michelle Bie.