Viggo Brodersen stiftede i januar 1970 Brovig Maskiner i Todsbøl. Først som forhandler af Fiat-traktorer, der siden hen blev afløst af Ford-traktorer. I dag - 50 år senere - er det maskiner fra New Holland, der står i udstillingen.

I 2002 begyndte virksomheden et glidende generationsskifte, og i dag tegnes ledelsen af Christian Thomsen, Hans Christian Mathiesen, Ejnar Warming, Hans Schøsler og Stefan Møller.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Traktorer fra New Holland er i øvrigt ikke det værste at have på programmet, når man er maskinforhandler. For 10. år i træk er New Holland-traktoren nemlig den meste solgte i Danmark.

Den nye T8 Genesis, som blev vist for første gang på Agritechnica i november sidste år, er naturligvis også med i programmet, og den vil i øvrigt kunne ses, når Brovig Maskiner holder sit årlige åbenthus-arrangement den 18. januar.

Man vil også kunne se den historiske udvikling i traktorerne i form af en 62-hestes Ford 4000 fra stiftelsesåret 1970 (i en imponerende flot stand) og en ny New Holland T7.315 med 315 hestekræfter.