Abonnementsartikel

DLG har modtaget Business Fredericias Erhvervspris 2019 ved den årlige nytårskur i byen.

Det var efter at borgmester Jacob Bjerregaard og bestyrelsesformand for Business Fredericia, Bent Jensen havde gjort status på 2019, at erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer gik på scenen for at uddele årets erhvervspris.

- Vinderen har i den grad valgt at inkludere Fredericia i deres store, men også meget spændende transformation, da de valgte at flytte hovedkontor fra København til Fredericia. Deres nye flotte domicil står klar til at huse 300 ansatte til sommer, sagde Kristian Bendix Drejer, før han annoncerede DLG som vinder af prisen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

DLG belønner også Fredericia

Omkring 700 mennesker var samlet til nytårskuren i Fredericia Teater, hvor erhvervsprisen for femte gang skulle uddeles. Så det var til højlydte klapsalver, at Kristian Hundebøll gik på scenen for at modtage prisen og sige tak.

- Da vi i 2017 besluttede os for at flytte DLG's hovedkontor og bygge vores nye logistikcenter her i Fredericia Kommune, så skete det efter lang tids overvejelser og analyser. Vi havde kig på flere lokationer, men ingen andre steder mødte vi den samme velvilje, som her i Fredericia, sagde Kristian Hundebøll og rettede en tak til borgmester Jacob Bjerregaard, Business Fredericia og forvaltningen i Fredericia Kommune.

Sammen med erhvervsprisen modtog DLG en check på 10.000 kroner, som koncernen har valgt at donere til Ungdommens Røde Kors i Fredericia.

- Vi vil gerne give noget tilbage til det lokalsamfund, der har taget så godt imod os, og vi håber, at pengene kan komme børn og unge i byen til glæde og gavn, siger Kristian Hundebøll.