Abonnementsartikel

Onsdag morgen har NutriFair slået dørene op til dette års messe.

Med en rekord i udstillerantal og en positiv stemning lige fra morgenstunden blev NutriFair 2020 skudt godt i gang onsdag morgen.

Messens mange udstillere var inviteret til åbningen, der bød på morgenmad, taler og underholdning. Først sagde administrerende direktør for Messe C, Grete Højgaard, velkommen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- NutriFair går ind i et nyt årti med stor optimisme. Årets messe slår rekord med hele 275 udstillere og hele udstillingsområdet er udsolgt, sagde Grete Højgaard, og fortsatte:

- Besøgstallet er vi ikke herre over, men vi har sammen med jer gjort, hvad vi kunne for at slå på trommen for NutriFair 2020. Tak til jer alle sammen for jeres store opbakning. Jeg håber, både nye og gamle udstillere får nogle gode dage.

Tak fra borgmesteren

Herefter gik Fredericias borgmester, Jacob Bjerregaard, på talerstolen.

- Her i Fredericia kommune har vi stor respekt for det erhverv, I er en del af. Jeg er enormt stolt af, at I holder jeres messe her i Fredericia, og at vi kan samle jer her. Der er ingen tvivl om, at hele markedet er under pres, og der venter mange store udfordringer lige om hjørnet som eksempelvis Brexit. Samtidig står vi med en klimaudfordring, og her skal vi udnytte, at vi er så langt fremme, som vi er, sagde Jacob Bjerregaard blandt andet i sin tale, inden han afsluttede med endnu et tak til udstillerne og ønskede dem nogle gode dage på messen.

rich-media-2
Fredericias borgmester, Jacob Bjerregaard. Foto: Marianne Nørmark.

Underholdning

Åbningen af det niende NutriFair sluttede af med underholdning af musiker og entertainer Carsten Knudsen, der er kendt fra De Nattergale.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han begyndte med at give et jysk kursus til de fremmødte. Kurset var baseret på Gertruds Sands kendte sætning "Oluf, jeg står under mistelten".

Herefter underholdt Carsten Knudsen med fællessang og forvandlede sig pludselig til en svineavler med diverse anekdoter om livet på et svinebrug, som gav et godt grin blandt publikum.

rich-media-4
Entertainer og musiker Carsten Knudsen. Foto: Marianne Nørmark.