Abonnementsartikel

DLG Øst afholdte VækstForum - et heldagsarrangement med interessante indlæg om alt fra markedsorientering til brug af teknologi på markerne.

Programmet i Ringsted Sport Center var fyldt ud med en masse interessante indlæg - alle sammen med fokus på, hvordan landmanden kan skabe mere værdi både på marken og i stalden, skriver DLG i en pressemeddelelse.

- Jeg er rigtig glad for at kunne være med i dag. Det er utroligt givende at komme ud og møde vores ejere og kunder. Når vi i DLG går efter at være landmandens foretrukne samarbejdspartner, så er det blandt andet med faglige arrangementer som disse, at vi håber at kunne bidrage med ny viden, siger koncernchef i DLG, Kristian Hundebøll, der selv gæstede VækstForum med et oplæg om, hvordan der fremadrettet skabes vækst i andelsselskaber.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Henrik Kløve, detaildirektør i DLG Øst, der med et hold dygtige kolleger står bag arrangementet, siger:

- Vi er glade for at være med til at få sat nogle interessante snakke og tanker i gang hos de besøgende. Vi er jo ikke i tvivl om, at vores kunder og ejere går op i deres erhverv, og det er også en af grundene til, at vi afholder VækstForum. Derfor er det rigtig godt at se vores gæster til arrangementet være nysgerrige, engagerede og stille spørgsmål til vores oplægsholdere.

I år var der blandt de mange indlæg også fokus på klimaforandringerne og bæredygtighed. Det gjaldt blandt andet oplæggene fra henholdsvis koncerndirektør for husdyrernæring, Jesper Pagh og meteorolog, Peter Tanev.

Jesper Pagh fortalte om klimadeklarering af foder, da DLG i efteråret gjorde det muligt for kunder og ejere at se klimaaftrykket for deres foderblandinger. Jesper Pagh fortalte derfor om arbejdet med dette og fordelene ved klimadeklarering.

Meteorolog, Peter Tanev holdte et oplæg, hvor han fokuserede på de klimaforandringer, der i disse år er mere aktuelle end nogensinde. Han fremhævede også hvilke effekter det har på landbruget.