Scagro's SR Acid koncept blev introduceret på NutriFair 2019 og har været testet hen over sommeren i praktiske besætninger. Dels som kompensation for zink, men også som indsats i salmonella-udfordret besætning, skriver Scagro i en pressemeddelelse.

- Allerede ved introduktionen af konceptet, havde vi forventninger til øget foderoptagelse, reduceret foderforbrug pr. kg tilvækst - og højre daglig tilvækst. Forsøgene med dette har givet positive resultater, som vi viser frem på NutriFair, siger salgschef Ivan Pedersen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Scagro har også testet zink-erstatning sammen med et Drink-Acid produkt, der hæver vand- og foderindtaget i den første kritiske periode efter fravænning.

Hos Scagro tror man på den multifaktuelle indsats hele vejen igennem.

- Vi kan ikke ændre faktorer som staldforhold, temperatur, automaters udformning, ædepladser og fugtighed i stalden, men vi kan bidrage med en produktstrategi til at opnå endnu bedre resultater under de givne forudsætninger, lyder det fra Scagro A/S. På årets NutriFair messe viser Scagro deres bud på, hvor firmaets produkter indsættes i forløbet fra drægtighedsstald til slagtesvin. Ikke overraskende, starter det med hygiejne og udtørring - i den anledning, introducerer Scagro PiggyDry - som er et effektivt produkt til smågrisehjørnet.

To velkendte Scagro-produkter fejrer henholdsvis 15 og 20-års jubilæum i 2020. Tørhygiejne produktet ScanHyg kom på markedet for 15 år siden. Jerntilskuddet Agro-Fer har været med fra begyndelsen af Scagro's 20-årige foderhistorik uden at ruste og er still going strong.

- Som vanligt er der mulighed for at få øget sit foderoptag på Scagro-standen, så kig forbi og få en snak om strategi i stalden. Oplev samtidig at man blive ?syret til på den langsomme måde?, lyder det skælmsk fra Scagro-teamet. På standen kan du få en håndvægt med hjem til vejning af dine smågrise. I det ene hjørne kan du i fred og ro surfe en tur rundt på vores nye hjemmeside eller deltage i vores kaste-gris konkurrence, fortæller Ivan Pedersen.