Abonnementsartikel

Efterspørgslen på eksklusive flæskestege har været rekordstor op til jul, og Danish Crown har sendt de sidste af slagsen til supermarkederne og melder nu udsolgt.

Der er stadig fem dage til juleaften, men allerede nu kan Danish Crown melde udsolgt på alle eksklusive danske flæskestege af kamsteg.

De sidste almindelige flæskestege bliver leveret til supermarkedskæderne den 23. december, men de eksklusive flæskestege, som enten er krogmodnede, gourmetsaltede, økologiske, fra Friland, fra Antonius eller fra Bornholmergrisen, er allerede udsolgt fra Danish Crown og på vej ud til supermarkederne de kommende dage, skriver DC i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har haft en stigende efterspørgsel på de eksklusive flæskestege af kamsteg, og selvom vi har gjort alt, vi kunne for at producere flest mulige op til jul, så er de totalt væk nu. Vi kan ikke levere flere inden jul, så der er kun det tilbage, som supermarkederne har fået nu. Der er jo for eksempel kun de Frilandslandmænd, der er, så vi har forsøgt at planlægge at slagte flest mulige grise til ugerne op til jul, men efterspørgsel er simpelthen større end udbuddet i år, siger Torben Pedersen, der er ansvarlig for salg af fersk kød i Danish Crown.

Læs mere: Natmad giver fed flæskesteg.