Abonnementsartikel

Michael Agerley og Kristian Havn er fra det nye år medejere af Poruc Svinefagdyrlæger.

Pr. 1. januar 2020 bliver Porcus Svinefagdyrlæger endnu større, når svinedyrlæge Michael Agerley og svinefagdyrlæge Kristian Havn bliver medejere af den landsdækkende praksis, skriver Porcus i en pressemeddelelse.

Kristian Havn og Michael Agerley har valgt at søge et nyt fagligt partnerskab, og valget af ny samarbejdspartner har ikke været svært.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Årsagen til, at vi har valgt at tage springet, er et støt stigende ønske om at ville endnu mere, end det vi kunne tilbyde svineproducenterne i dag. Sagt helt ærligt, har vi søgt et stærkere fagligt partnerskab, lyder det fra de to nye medejere.

Med denne beslutning bliver Porcus nu en af Danmarks største specialiserede svinedyrlægepraksis - den klart største i Sønderjylland og nummer to i resten af Danmark.

- Som en del af et hold på 12 svinedyrlæger, har vi nu samlet de stærkest mulige kompetencer på dansk grund, og kan dermed yde en hurtig og mere effektiv problemløsning. En større praksis giver os langt bedre mulighed for innovation og udvikling af rådgivningen. Ny viden og et stærkt team er det, den fremtidige svineproduktion har brug for, fortæller medejer Kristian Viekilde, som glæder sig over, at Porcus bliver større og stærkere.

Kristian og Michael bliver boende med deres familier i det sønderjyske, og deres nuværende kunder kommer så vidt muligt til at opleve skiftet uden de store ændringer, oplyser de i pressemeddelelsen.