Ved Midtfjord Agros åbent hus 5. december bliver der mulighed for at se en sjælden kæmpe. Der udstilles en Krampe Bandit 980, som er den største båndaflæsser som Krampe bygger og rummer op til 55 kubikmeter. Vognen er slutsolgt til en lokal kunde og er udført med ekstra udstyr som hydrauliskundervogn, som kan højde justeres, elektronisk tvangsstyring, 30.5 710 hjul, trådløs fjernbetjening og sort lakering, skriver Midtfjord Agro i en pressemeddelelse.

Der vil ved arrangementet også være udstillet andre Krampe produkter som en 40 kubikmeter BB750 tipvogn og en SK500 entreprenørvogn, og derfor kan der til arrangementet ses et bredt udvalg af Krampes program.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Samtidig med kæmpen fra Krampe, så er der samlet Nordjyllands største Kuhn maskinudstilling. Der er maskiner i alle kategorier, som Stub, Jord, såning, græs, foder og Høst.

- Vi er full line Kuhn, det indebærer vi er optaget i den store Kuhn Familie med Kuhn idoc, kuhn ITec og My Kuhn, alt sammen der giver os og vores kunder en stor værdi i hverdagen, både flexibelitet og økonomisk, skriver Midtfjord Agro.