Csae IH-forretningen, Maskincentrum i det midtjyske, kunne i fredags vise den nye Case IH Magnum-generation til deres åbent hus, som en ægte Danmarks premiere - men maskinforretningen nøjes ikke blot med at vise den nye traktor-serie:

- Vi har allerede slutsolgt de første to enheder til en bedrift i det midtjyske, fortæller Claus Astrup, sælger hos Maskincentrum i Aulum.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er tale om to Magnum 340 CVX med stort set alt i udstyr, fortæller den midtjyske sælger, om de to Magnum'er, som skal erstatte to Case IH-traktorer: en Magnum samt en Puma.

- Den ene traktor skal bruges til gyllekørsel, mens den anden skal bruges til jordbearbejdning, og derfor leveres den ene traktor med 710 millimeter bagdæk, mens den anden udstyres med 900 millimeter brede dæk, fortæller han.

rich-media-2
Det er primært kabinen, som er den helt store nyhed på den nye Magnum-generation, med det nye højre armlæn, terminal og kørehåndtag i centrum. Arkivfoto: Morten Damsgaard.

Claus Astrup fortæller desuden, at man også får en demonstrations-traktor hjem til den midtjyske maskinforretning i form af en Magnum 340 CVX. Både de slutsolgte og demo-traktoren kommer først hjem i maj, så det bliver desværre først efter forårsarbejdet, at vi kommer til at se traktorerne kører på dansk grund.

På linket HER kan du se eller gense, da Maskinbladets PowerGear afprøvede den nye Magnum-generation i en Preview på Farm Progress Show i USA i august.