Abonnementsartikel

Case IH har samlet en bred vifte af nyheder på deres stand på Sima-messen, der løber af stablen i den kommende uge i Paris.

Hjørnestenen i traktornyhederne er den nye Puma CVX, og på Sima-udstillingen er det første gang, at alle fem nye modeller vises.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Puma CVX har motorydelser fra 167 hk til 224 hk og en maksimal effekt op til 251 hk.

Serien er udstyret med den nyeste generation CVX-transmissioner fra Case IH og den nye dobbelte koblingsteknologi kaldet DKT, der sikrer en optimal overførsel af kraft uden indgriben i traktorens ydeevne.

Systemet maksimerer desuden traktorens effektivitet under alle forhold samtidig med, at forbruget af brændstof formindskes.

Specialtraktorer

En anden traktornyhed på Sima udstillingen er de nye Quantum V & N modeller fra Case IH.

De to serier udgøres af nye specialtraktorer til mange typer brug, idet de er udstyret med den mest moderne motorteknologi og adskillige nye komfortegenskaber.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Quantum V modellerne har en største bredde på 1.069 mm og er specielt udviklet til små rækkeafstande.

De bredere Quantum N traktorer har en bredde på 1.225 mm (mindste sporvidde på baghjulene) og er ideelle til for eksempel specialafgrøder i landbruget og til plantager.

Advanced Farming System

I en specialdesignet udstilling på SIMA vil eksperter fra CASE IH fremlægge en bred vifte af informationer om det udstyr, som er en del af CASE IH systemet Advanced Farming System – forkortet til AFS.

Til 2009-sæsonen er Case IH AFS installeret med ny software, som udvider systemets funktioner. Opsamling og bearbejdning af høstanalyser, løbende beregning af omkostningerne, klargøring af såbed, plantebeskyttelse og bekæmpelse af skadedyr indgår i funktionerne.

Den nye software gør det desuden muligt at vise alle data, inklusive høstdata, på standardiserede udskrifter af markerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye AFS Pro 600 skærm er designet til at blive brugt i mejetærskere og traktorer. Den giver også mulighed for at opsætte og kontrollere maskinens brug, betjene GPS-systemer og betjene ISOBUS-kompatible redskaber fra én og samme skærm.

Den gemmer også alle de data, som er opsamlet ved præcisionsdyrkningen.