Abonnementsartikel

Rådgivningsselskabet, som arbejder med finansiering og handel med råvarer, er blevet godkendt som fondsmæglerselskab til gavn for kunderne.

Rådgivningsselskabet Agrocura er blevet godkendt af Finanstilsynet som fondsmæglerselskab, skriver Agrocura i en pressemeddelelse. Blåstemplingen giver kunderne en sikkerhed for, at selskabet har stærke processer for sit rådgivningsarbejde - og at rådgivningsarbejdet dokumenteres.

Det handler om, at kunderne hver gang får en sikker rådgivning af høj kvalitet - og en rådgivning, der lever op til de betydelige krav, som lovgivningen stiller til finansiel rådgivning. Godkendelsen sikrer kunderne, at Finanstilsynet løbende følger op på og kontrollerer, at Agrocuras arbejdsprocesser, rådgivning og certificeringer lever op til lovgivningen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Høj kvalitet

Direktør Hans Vigen, Agrocura, ser godkendelsen som et skulderklap, der styrker selskabets position på markedet som stærkeste uvildige rådgiver om konjunkturer, råvarer og investeringer.

- Vi har været igennem en hård proces med at dokumentere vores rådgivningsarbejde og sikre, at vi alle lever op til alle krav, som stilles til et fondsmæglerselskab. Det har været et spændende arbejde, som i sig selv betyder, at Agrocura i fremtiden kan tilbyde rådgivning af meget høj kvalitet, siger Hans Vigen.

- Fodsmæglergodkendelsen giver forsikringstryghed - både for kunderne og for medarbejderne, der sidder med ansvaret, tilføjer han.

Ydelser i topkvalitet

Bestyrelsesformand i Agrocura, Mogens Dall, glæder sig over anerkendelsen fra Finanstilsynet:

- Den er et godt grundlag for at udvikle Agrocura i fremtiden. Landmænd og andre kunder har brug for at få en sikkerhed for, at rådgivningsydelserne er i topkvalitet, og det er nu dokumenteret til glæde ikke kun for kunderne, men også for de ansatte i selskabet, siger Mogens Dall.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rådgiver i hele landet

Agrocura har base i Aabenraa - og rådgiver kunder i hele Danmark om strategier og dispositioner for investeringer, råvarer, futures, optioner, swaps og lignende finansielle aktiviteter, skriver Agrocura i pressemeddelelsen.

Mange virksomheder og private anvender Fondsmæglerselskabet Agrocura til at få mest muligt ud af deres dispositioner i kapital- og råvaremarkederne. Det kræver et vågent på udviklingen i konjunkturer og markeder, og det har Fondsmæglerselskabet Agrocura, som dermed er i stand til at sikre kunderne de rette valg og timing.

Fondsmæglerselskabet Agrocura er datterselskab til LandboSyd og har afsæt i landbruget. I dag er kunderne både landbrugets virksomheder samt virksomheder og private uden for landbruget - med et behov for at få mest mulig ud af deres formuer og ejendoms porteføljer.