Abonnementsartikel

Valtra introducerede på Agritechnica den nye F-serie, smalspors traktor.

Valtra afslørede på Agritechnica 2019 den nye smalsporet F-serie for. I Danmark henvender den sig hovedsageligt til entreprenør- og anlægsbranchen. F-serien består af fire modeller, der spænder fra 75 til 105 hestekræfter. Basismodellen er cirka 1,5 meter bred og den smalle model kun 1,3 meter bred. Standardudstyr inkluderer en kabine med både aircondition og varme. Den bredere model er også tilgængelig uden kabine, men med styrtbøjle og soltag. Højden er så kun 1,4 meter, når styrtbøjlen er klappet ned. Dette gør den ideel til overdækkede marker og hvor vinproduktionen benytter pergola-teknikken.

F-serien leveres med enten 24+24R- eller 24+12R-transmission og enten mekanisk eller hydraulisk vendegear, samt Powershift. Den kan leveres med en bred vifte af hydrauliske valgmuligheder, med oliemængder fra 68 til knap 100 l/min. afhængigt af modellen. PTOen har to hastighedsindstillinger, 540 + 540E eller 540 + 1000, samt kørselsafhængig PTO. Den 4-cylindrede commonrail-motor overholder Tier 3B emissionskrav, for smalspors traktorer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye F-serie vil blive frigivet til salg på udvalgte markeder (Frankrig, Italien, Spanien, Portugal, Polen, Storbritannien, Østrig og Tyskland) først på året i 2020.