Abonnementsartikel

Köckerling forlængere levetiden på gåsefødder, og viser dem på ny harve.

Agritechnica: Der er ret stor interesse for den nye Allrounder Flatliner harve til øverlig bearbejdning af jorden hos tyske Köckerling, hvor der er en kødrad af mennesker omkring harven hele tiden.

- Harven er tiltænkt som et våben mod græsukrudt, hvis eller når round-up bliver forbudt, fortæller Mikael Nielsen, som er den danske salgschef for Köckerling. Han ser dog flere muligheder i harven.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men der gemmer sig også andre nyheder på harven, end selve opbygningen: Gåsefødderne på harven er nemlig nu blevet belagt med Betek.

- Nu er næsten alle vores spidsere belagt med Betek, og vi plejer at sige, at det forlængere levetiden 10 gange, fortæller Mikael Nielsen, som dog også påpeger, at prisen også er cirka 10 gange højere sammenlignet med de traditionelle spidser.

- Men man skal heller ikke købe spidserne for at spare penge, men i stedet spare mandetimer i sæsonen, da man med Betek-spidserne forlænger levetiden, og ikke nødvendigvis behøver holde stille midt i sæsonen for at skifte spidser.