31-årige Christoph Grimme blev i september udnævnt til administrerende direktør i virksomheden, som bærer hans familienavn.

Og ved samme lejlighed blev lillebroren, 29-årige Philipp Grimme, udnævnt til prokurist med ansvar for den globale forhandlerudvikling og marketing samt forretningsudvikling i Afrika, og han er ligeledes indtrådt i Grimmes direktion.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dermed er femte generation i Grimme-familien trådt ind på den helt store scene i virksomheden, som blev grundlagt af brødrenes tipoldefar i 1861.

Siden 1980 har deres far, Franz Grimme, været topchef i koncernen, som han også ejer.

Forberedte til opgaven

Begge brødre er godt forberedte til opgaven gennem deres uddannelser og efterfølgende karrierer uden for Grimme-koncernen i både Tyskland og andre lande, men inden for landbrugsmaskinindustrien. De har dermed erhvervet en omfattende erfaring med de markedsforhold, som Grimme opererer i.

Den nye administrerende direktør, Christoph Grimme, har arbejdet i Grimme siden 2016, da han blev medlem af selskabets ledelse med ansvar for international produktion.

Philipp Grimme begyndte sin karriere i Grimme i begyndelsen af 2019 efter en karriere, der både bragte ham til England og Sydafrika.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Grimme blev grundlagt i 1861 af den nuværende topchefs tipoldefar, og siden da har der stået et medlem af familien i spidsen for virksomheden, der i dag er en international virksomhed, som beskæftiger 2.400 personer og har aktiviteter i 120 lande.

Tilfreds far og mor

Den afgående generation hilser generationsskiftet med stor tilfredshed.

- Det glæder min hustru og mig, at vores to sønner er trådt ind i familievirksomheden, og er klar til at påtage sig et stort ansvar i Grimme-koncernen. Jeg vil altid være ved Christophs og Philipps side med råd og støtte. Vi har mange store udfordringer i en verden under hastig forandring. Med vores sønners nye positioner samt et meget kompetent management-team og meget motiverede medarbejdere, er jeg fuldstændig overbevist om, at vi vil klare alle udfordringerne på bedste vis, siger Franz Grimme.