Agritechnica: Dalbo er igen i år at finde på verdens største indendørs udstilling Agritechnica i Hannover og har en hel del nyheder at vise frem. En af nyhederne er blandt andet de nye farver og det nye logo på deres redskaber.

Dalbos målsætning for deltagelsen på Agritechnica i år er, at de besøgende på standen både skal opleve en markant produktinnovation, men også en tydelig visuel udvikling og forandring.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi oplever en ret tydelig udvikling hos de store traktorbrands, hvor design og emotionel føreroplevelse i stigende grad fylder noget og supplerer traktorernes og mejetærskernes fysiske ydeevne. Vi synes markedet fortjener noget tilsvarende indenfor redskabskategorien og har derfor taget hul på en ny udviklingsplatform hvor design, kundeudbytte og fremstilling optimeres. Vi er selvfølgelig meget spændte på hvordan kunderne og markedet tager imod det. På dette års Agritechnica kommer det nye tiltag til udtryk i form af to produktnyheder, som blandt andet vil vise vores nye former, farver og logo, fortæller Carsten Abel, administrerende direktør hos Dalbo.

Det mest iøjnefaldende hos Dalbo er sandsynligvis jubilæumsmodellen Minimax 630 Black Edition. Minimax-serien har i år været på markedet i 30 år og er nu fremstillet i 25.000 eksemplarer, hvilket er årsagen til denne specialudgave, der fremstilles i en begrænset serie på 100 eksemplarer. Jubilæumsmodellen er med en markant sort lakering med specielle Black Edition stickers.

rich-media-2
Jubilæumsmodellen Minimax 630 Black Edition fra Dalbo.

- Vi er hos Dalbo meget inspireret af de store traktor brands som ikke kun udvikler på det mekaniske men som også udvikler på det visuelle. Der er ingen grund til at vi som redskabsproducent ikke følger efter og skaber noget som ikke blot mekanisk i orden men som også er fedt at se på, udtaler Carsten Abel.

- Landmændene fortjener at være stolte af det de laver og derfor skal de maskiner og redskaber de kører med også være noget de kan være stolte af at vise frem, forklarer Carsten Abel.