CEO for Danish Food Cluster, Lone Ryg Olsen, skifter til en ny position på Aarhus Universitet. Bestyrelsen fortsætter indsatsen for konsolidering i fødevarebranchen.

Om tre måneder skifter CEO i Danish Food Cluster, Lone Ryg Olsen, rolle, og fortsætter indsatsen for at styrke innovation og entreprenørskab i Danmark som Erhvervsdirektør ved Aarhus Universitet, skriver Danish Food Cluster i en pressemeddelelse.

Det er en nyoprettet stilling på universitet, hvor Lone Ryg Olsen skal lede universitetets nyoprettede område 'Erhverv og Innovation'. Efter snart seks år som leder af fødevareindustriens klyngeinitiativ skifter Lone Ryg Olsen således organisation, men bliver inden for udvikling af nye løsninger på samfundets udfordringer.

- Det er selvfølgelig ærgerligt at skulle sige farvel til en dygtig leder, men jeg ser frem til, at klyngen kan fortsætte samarbejdet med Lone Ryg Olsen i hendes nye rolle, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for en stor indsats i fødevareklyngens tjeneste, siger formand for Danish Food Cluster, Esben Laulund.

I Danish Food Cluster fortsætter bestyrelsen arbejdet med at samle fødevareklyngerne i én organisation og forventer at have den fremtidige struktur klar i løbet af første halvdel af 2020.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Lone Ryg Olsen vil fortsat stå i spidsen for Danish Food Cluster frem til skiftet til Aarhus Universitet 01. februar 2020.

- Jeg er glad for at kunne følge konsolideringen til dørs, for det har været seks skønne år i fødevarebranchen og i klyngeverden, og det er med vemod, men også stolthed, jeg forlader organisationen Danish Food Cluster. Klyngen har udviklet sig fra vision til en stærk organisation med bred opbakning og en sund økonomi, siger Lone Ryg Olsen.